Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Duurzaamheidskring slaat vleugels uit

Steeds meer bedrijven maken werk van duurzaamheid. Een logisch gevolg van bewustwording, maar ook van de stand van de techniek. Er kan tegenwoordig zoveel, wat enerzijds winst oplevert voor het milieu, maar anderzijds ook banen en business betekent.

Sinds 2012 spreken Spijkenisser bedrijven en organisaties periodiek met elkaar over het hoe, wat en waarom. In de Duurzaamheidskring zijn tal van ideeën en initiatieven uitgewisseld, welke tot mooie resultaten hebben geleid. Verlichting bij SGS werd bijvoorbeeld door mensen van de Welplaat gerealiseerd; een mooi voorbeeld van win-win.

Gemeentebreed

Op verzoek van gemeente en ondernemers gaat de kring verbreden. De Duurzaamheidskring Spijkenisse wordt nu de Duurzaamheidskring Nissewaard. Het is daardoor nu voor bedrijven uit de gehele gemeente mogelijk om aan te sluiten en de eigen ideeën en mogelijkheden in te brengen.

Wil uw bedrijf of wellicht uw buurman aansluiten, handen en voeten geven aan MVO en winst halen op duurzaamheidsdoelstellingen? Neem dan contact op met de parkmanager, via mail of telefoon (0181-769054).

Zoek op de website