Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Duurzaamheidskring Nissewaard in beeld

Op woensdag 5 april vond er wederom een editie van de duurzaamheidskring plaats. Ondernemers werden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen, deden inspiratie op en kregen handvatten voor energiebesparing. Ook werd er een korte film gepresenteerd…

… gemeente Nissewaard en BIZ Halfweg-Molenwatering hebben kans gezien om diverse mooie voorbeelden van duurzaam ondernemen in Nissewaard in beeld te brengen. Wethouder Christel Mourik bezocht diverse toekomstgerichte ondernemers:

Na deze inspirerende video werden er drie onderwerpen gepresenteerd inzake een innovatief windenergieproject, energiebesparing middels BespaarCase Nissewaard en het klimaatneutraal maken van een bedrijf. Waarna er ruimte was voor discussie.

Tijdens deze bijeenkomst werd ook de aftrap gegeven voor een onderzoek inzake het collectief opwekken van energie op Halfweg-Molenwatering. De ondernemers op het bedrijventerrein worden hier binnenkort nader over geïnformeerd. Wordt vervolgd.

Het was mooi te zien dat ook bedrijven als de Rabobank en Albert Heijn vertegenwoordigd waren. Ook de aansluiting met Ondernemersvereniging Nissewaard is een goede ontwikkeling, immers: samen staan we sterker. De organisatie bedankt alle aanwezig ondernemers voor hun participatie. Op naar de volgende bijeenkomst!

Lees een uitgebreid verslag >>

Zoek op de website