Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Duurzaamheid alleen voor grote bedrijven?

Op 5 april organiseert de BIZ in samenwerking met gemeente Nissewaard een nieuwe Duurzaamheidskring Nissewaard. Deze vangt aan om 08:00 uur en eindigt om 10:30 uur. Alle ondernemers uit de gemeente zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst die plaatsvindt in het Carlton Oasis hotel.

 


 


MELD U NU AAN
 


 

De Duurzaamheidskring Nissewaard biedt een laagdrempelige manier om uw ervaringen en kennis over duurzaam ondernemen te delen met uw mede-ondernemers uit Nissewaard.

Daarbij geldt wat ons betreft nog steeds: een beter milieu begint bij jezelf. En daar hebben niet alleen grote bedrijven een rol in te spelen. Ieder bedrijf kan hierin haar verantwoordelijkheid pakken.

Concrete besparingen

Daarnaast biedt duurzaam ondernemen u naast milieuvriendelijke besparingen vaak ook juist besparingen in financiële zin. Zo hebben bijvoorbeeld al vele bedrijven aangehaakt op de BespaarCase Nissewaard, een initiatief dat zijn oorsprong vindt in de duurzaamheidskring. Stuk voor stuk hebben zij ieder nu al fors bespaard op hun energieverbuik en -kosten.

Dus wilt u zowel een positieve bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van uw bedrijf; het welzijn van uw personeel; de invloed van uw bedrijf op het milieu en het terugbrengen van uw bedrijfskosten? Meld u dan nu aan voor de duurzaamheidskring, via dit aanmeldformulier.

Als bedrijf uit Nissewaard kunt u kosteloos deelnemen. Zorg dus dat u erbij bent!

Programma

Op woensdag 5 april staan de volgende onderwerpen centraal:

  • Kick-off onderzoek collectieve energieopwekking
    • Gemeente Nissewaard trots op initiatieven tot nu toe
    • Wie gaat de uitdaging ook aan op Halfweg-Molenwatering?
  • Hoe waait de wind bij NedPower?
  • Zo maak ik mijn bedrijf klimaatneutraal

Daarbij zullen oa wethouder Christel Mourik (gemeente Nissewaard), Hendry Klooster (BespaarCase Nissewaard), Michael Dubelaar (NedPower) en Stefan Romijn (Stichting Stimular) spreken.

Bovendien is er natuurlijk weer volop ruimte voor discussie en het uitwisselen van ideeën. Waarna er vervolgens hopelijk weer volop actie kan worden ondernomen op de werkvloeren van Halfweg-Molenwatering.

Zorg dat u zich op tijd aanmeldt voor de bijeenkomst.

Wilt u eerst meer weten over de Duurzaamheidskring Nissewaard? Neem contact op met Boyd Bartels, via info@bizhm.nl. Hij vertelt u graag meer over deze ochtend – die aanvangt om 08:00 uur en eindigt om 10:30 uur.

Zoek op de website