Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Cybercrime talkshow Zuid-Holland Eilanden

In navolging op de drie fysieke cybercrime congressen die Cybernetwerk Zuid Hollandse Eilanden (hierna CybernetwerkZHE) in mei van dit jaar heeft georganiseerd, zal er op 21 november een online cyber talkshow plaatsvinden.

Graag wijzen wij u als BIZ graag op een interessante bijeenkomst, waarmee u kennis opdoet van veilig online ondernemen.

Het belooft weer een spektakel te worden. De gespreksvoorzitter van de talkshow is wederom tv-presentator en programmamaker Ewout Genemans, die afgelopen mei ook de dagvoorzitter was bij de drie congressen waar ruim 500 ondernemers aanwezig waren.

Aan de talkshowtafel zullen de volgende personen plaatsnemen om hun kennis en ervaringen te delen: Marcel Boer, financieel directeur van Hoppenbrouwer Techniek wat slachtoffer werd van een cyberaanval, cybercrime-expert Erik de Jong van Fox-IT en de voorzitter van de OHW Frank van den Ouden.

De online cyber talkshow vindt plaats op maandag 21 november van 10.00 –11.00 uur en zal live worden uitgezonden. Mis deze talkshow niet, het is een belangrijke zorg bij ondernemers en een aantal zorgen kunnen worden weggenomen met praktische tips die je door kunt voeren in je bedrijfsprocessen.  

Via de website www.cybernetwerkzhe.nl kunt u zich aanmelden om de talkshow gratis te volgen. U ontvangt na aanmelding een link naar de stream.

Zoek op de website