Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Carlton Oasis kijkt vooruit

“Kerst is bij Carlton altijd speciaal, maar afgelopen jaar was het wel héél bijzonder. Hopelijk mogen we dit jaar een vertrouwde viering aanbieden, maar dat moeten we nog even afwachten.”

Een jaar geleden (november 2020) trad Nathalie Rosbergen aan bij het Carlton Oasis Hotel aan de Curieweg 1 in Spijkenisse. Na zes leerzame jaren in het Scheveningse Carlton Beach, waarin ze ging samenwonen én moeder werd van een dochter, accepteerde Nathalie de rol van General Manager: “Het was een mooie periode. Sales en Marketing vind ik nog steeds echt heel erg leuk en Carlton Beach is een prachtige werkplek, dus waarom zou je weggaan? Maar ik kreeg de kans om door te groeien en daar word ik ook heel erg blij van.” 

Dagelijks reist ze van Zevenhuizen naar Spijkenisse en weer terug, doorgaans met de auto, maar fietsend lukt het ook: “Het is 45 kilometer. Daar ben ik achter gekomen toen we een probeerpool speedpedelecs hadden staan. Ik moest eerst even zoeken, maar uiteindelijk is het best een leuke route.”

Update hotel

Bij haar binnenkomst was Corona spelbepalend, maar Nathalie drukte al snel haar stempel: “De grote investeringen gaan nog komen wanneer Corona onder controle is en de bezetting weer genormaliseerd, maar met cosmetische ingrepen hebben we de beleving van ons hotel al wel een boost kunnen geven.” Zo heeft het zwembad een update gekregen, maar hebben de verse bloemen en roomdividers in het restaurant geleid tot een frisse uitstraling.

Toekomstgericht ondernemen

Op het gebied van duurzaamheid loopt Carlton al een tijdje mee, want de gouden Green Key prijkt reeds 4 jaar trots op de gevel. Nathalie wil echter meer: “Er valt nog veel meer te winnen, daar zijn we van overtuigd. We draaien dan ook met veel plezier mee in het Helga Helpt-traject van de BIZ.”

De grootste uitdaging laat zich raden: “Hoe kom je in deze rare tijden aan goede medewerkers en hoe kun je hen behouden. Zij maken ons product en zorgen dat de gasten blijven komen.”

Ze is blij dat ze nieuwe collega ’s heeft mogen verwelkomen en hoopt hen de komende periode te kunnen boeien en binden. Met de nieuwe Chef kok hebben we leuke ideeën om de komende periode thematisch in te vullen,” vertelt Nathalie, “Hollandse week bijvoorbeeld, waarbij je een maaltijdbox kunt afhalen met daarin lekkere stampotjes. Heel leuk voor bedrijven trouwens…

Zoek op de website