Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Camerabeveiliging: weer een stap dichterbij

Camerabeveiliging lijkt makkelijk te realiseren. Als er echter sprake is van een bedrijventerrein – in tegenstelling tot een individueel bedrijf – komen er vele complicerende factoren om de hoek kijken.

Om camera’s op te hangen op Halfweg-Molenwatering dient er bijvoorbeeld gelet te worden op juridische aspecten, wetgeving, technische eigenschappen en duurzaamheid van de camera’s. Bovendien moeten de camera’s ook nog eens betaalbaar blijven voor ons collectief.

En moeten we ze dan kopen, huren of juist leasen? Daarnaast dienen bij voorkeur ook lokale partijen zorg te dragen voor het plaatsen en beheren van deze camera’s; de BIZ staat immers voor lokaal zaken doen.

Kortom: het realiseren van camerabeveiliging op Halfweg-Molenwatering blijkt een hele uitdaging. Zeker wanneer de bestuursleden naast hun rol in de BIZ dagelijks ook nog hun eigen bedrijf hebben te runnen.

Presentaties offertes

Op vrijdag 10 maart, komen we gelukkig weer een stap dichterbij: vijf partijen presenteren hun offertes. Deze partijen – waarvan er drie op Halfweg-Molenwatering gevestigd zijn – lichten daarbij hun offertevoorstel toe. Daarbij zullen zij kritisch door het bestuur bevraagd worden.

Heeft u trouwens ook input voor vragen die het bestuur aan deze aanbieders kan stellen? Stuur ze dan door via info@bizhm.nl en wij zullen uw vragen ook meenemen.

Ter informatie de volgende bedrijven zullen vrijdag 10 maart hun offerte toelichten:

  • Alert Security i.s.m. Rijnmond Security (Halfweg-Molenwatering)
  • Broeke Elektrotechniek (Halfweg-Molenwatering)
  • Eenveiliggevoel.nu ( Hendrik Ido-Ambacht)
  • Wesostronic (Barendrecht)

Het bestuur kijkt uit naar de presentaties van deze aanbieders. Uiteraard houden wij u via onze nieuwsbrief en andere kanalen op de hoogte van het vervolg op deze presentaties.

Zoek op de website