Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Camerabeveiliging bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering staat op scherp

Criminelen hoeven niet meer te denken aan het ongezien bezoeken van Halfweg-Molenwatering. Sinds eind vorige week zijn namelijk alle beveiligingscamera’s van de BIZ Halfweg-Molenwatering volledig operationeel. Daarmee vormen wij als gezamenlijke bedrijven – samen met beveiliger, politie en gemeente – een stevige vuist tegen criminaliteit.

De Stichting BIZ Halfweg-Molenwatering behartigt de belangen van alle ondernemers op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Zoals u weet is het thema Veiligheid hierbij een belangrijk aandachtspunt. Onder de ondernemers leeft al langer de wens om over te gaan naar collectieve camerabeveiliging. Het BIZ-bestuur heeft deze wens ter harte genomen en er nu voor gezorgd dat er 18 camera’s op scherp staan, op alle toegangswegen van het bedrijventerrein.

Testbeelden van de camera's op Halfweg-Molenwatering

Camera’s op scherp

Na een periode van configureren en testen is het nu zover dat alle camera’s ook daadwerkelijk operationeel zijn. Het camerasysteem is aangelegd door lokale installateur Broeke Elektrotechniek, in opdracht van de BIZ. “Het aanleggen en aansluiten was qua infrastructuur een grote uitdaging. We zijn er dan ook trots op dat de klus nu is geklaard”, aldus projectmanager Maurice van Heulen.

De BIZ heeft een protocol opgesteld ten aanzien van het gebruik en verwerken van de camerabeelden. Als belangrijkste stelregel geldt daarbij altijd dat de beelden via de politie dienen te worden opgevraagd.

Alert Security – ook gevestigd op het bedrijventerrein – draagt zorg voor het monitoren van de beelden en kan in overeenstemming met individuele ondernemers ook zorg dragen voor de alarmopvolging.

“Dankzij het harde werk van het bestuur, en in het bijzonder van camera-werkgroepleden Ron Smit (Deuren Service Nederland) en Ronald van der Vlies (Auto Dekker) is bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering vanaf nu een stuk veiliger. Hun harde werk achter de schermen werp nu haar zichtbare vruchten af”, aldus tevreden parkmanager Boyd Bartels.

Meer informatie

Heeft u vragen over de camera’s op Halfweg-Molenwatering neem dan contact met ons op via info@bizhm.nl of 0181-769054.

Zoek op de website