Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Zet uw bedrijf voordelig in de schijnwerpers

Onlangs tekende de BIZ – vertegenwoordigd door voorzitter Gerard de Haan en penningmeester Frederik Reimers – een partnerovereenkomst met Infozuil. Daardoor kunt u nu extra voordelig uw bedrijf op een opvallende manier promoten.

De BIZ Halfweg-Molenwatering is gebaat bij een optimale promotie van alle bedrijven op Halfweg-Molenwatering. Vanuit de BIZ wordt het creëren van business en het lokaal zaken doen dan ook van harte gestimuleerd. Met dit nieuwe partnerschap is er weer een goede stap gezet op dit gebied.

Niet te missen

Uw bedrijf komt in beeld op de belangrijkste ontsluitingsweg van Voorne-Putten, op een groot formaat LED-scherm. Dit fullcolour-scherm aan de belangrijkste ontsluitingsweg tussen het Eiland Voorne-Putten en de A15 is niet te missen voor de automobilisten van/naar de Hartelbrug.

Op onderstaande video kunt u de mogelijkheden bekijken van dit type scherm (dit betreft een andere locatie).

Voordeel voor bedrijven BIZ

Als participant van de BIZ profiteert u nu van een extra scherp tarief. Bekijk dus snel de aanbieding en benut deze buitenkans.

Wilt u meer weten, neem dan contact op via info@bizhm.nl. Indien gewenst kunt u ook direct contact opnemen met Infozuil via info@infozuilnederland.nl (onder vermelding van de BIZ).

Zoek op de website