Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

BIZ Halfweg-Molenwatering mikt op de lokale consument, met campagne ‘Koop Lokaal’

De BIZ zet een volgende stap om de ondernemers van Halfweg-Molenwatering te ondersteunen in het promoten van hun diensten en producten. In oktober start een lokale promotiecampagne specifiek gericht op de lokale consument.

Met het vergroten van de bekendheid met het aanbod op het bedrijventerrein vertrouwt de BIZ erop dat er een groeiend aantal inwoners van Nissewaard hun weg vindt naar Halfweg-Molenwatering.

Voortzetting van campagne

Vorig jaar luidde de BIZ al de ‘Koop Lokaal’ actie al in, met een speciale pagina op de BIZ-website en een sticker-actie. Zo staan nu alle bedrijven die dat willen op de website vermeld. Bedrijven en hun producten/diensten zijn vindbaar vanuit een categorie evenals vanuit een vijftal zoektermen.

Met reclameborden, flyers en advertenties en krant en op social media worden inwoners van Nissewaard geattendeerd op de veelheid van producten en diensten die er te vinden zijn op Halfweg-Molenwatering.

Controleer uw bedrijfsvermelding

Ontbreekt u organisatie nog op de Koop Lokaal pagina? Of wilt u bijvoorbeeld dat uw zoektermen, bedrijfsnaam of categorie wordt aangepast? Stuur ons een bericht via info@bizhm.nl en wij passen het voor u aan.

De lokale campagne is actief in oktober en november 2022. U vindt u vermelding op www.kooplokaal.biz.

Zoek op de website