Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

BIZ en politie werken pro-actief aan een veilig bedrijventerrein

In april vond de eerste DDO-ronde plaats, waarbij BIZ en politie samen diverse bedrijven op Halfweg-Molenwatering bezochten. Onlangs bestegen Sefa Ayali (wijkagent) en Michel Burger (parkmanagement) hun fietsen, op een uiterst zonnige dag. Want ook nu het weer langer licht is dient ondernemend Halfweg-Molenwatering onverminderd alert te zijn op veiligheid. Aanleiding dus om het DDO (Donkere Dagen Offensief) ook in deze minder donkere dagen voort te zetten.

Integraal met KVO

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt binnen de BIZ. Tijdens een DDO-ronde bezoekt het BIZ-parkmanagement samen met politie regelmatig bedrijven op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering. Vaak onaangekondigd, omdat ondernemers zo bij uitstek op verbeterpunten kunnen worden gewezen inzake de beveiliging van hun kantoor/pand.

Het DDO is gekoppeld aan het KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen) van Halfweg-Molenwatering. De aandachtspunten van de ondernemers worden dan ook direct meegenomen in het periodieke KVO-overleg. Een overleg waarbinnen oa BIZ, politie, gemeente en samenwerken aan de veiligheid van Halfweg-Molenwatering.

Het DDO-duo, bestaande uit Michel Burger (parkmanagement) en Sefa Ayali (politie), informeert ondernemers naast KVO ook over de collectieve surveillance van de BIZ en andere belangrijke veiligheidszaken op Halfweg-Molenwatering. Bovenal worden de ervaringen en wensen van de ondernemers inzake veiligheid op- en rond hun bedrijf gepeild. Zodat er, waar mogelijk, direct kan worden ingegrepen op het gebied van veiligheid.

Preventie en bewustwording

In april bracht het DDO-team onder andere een bezoek aan nieuwkomers Kim’s Speed Shop en APK Keurstation Chêran aan de Wattweg. Beide ondernemingen zijn sinds kort gevestigd op Halfweg-Molenwatering; zij waren gelukkig erg enthousiast over het DDO-bezoek.

Ook werd groothandel PEDEBO bezocht aan de Puntweg. Al de bezochte ondernemers vonden het prettig dat er aandacht werd besteed aan de veiligheid van hun bedrijf en bedrijventerrein. Veiligheid is immers gebaat bij een goede onderlinge communicatie en begint met bewustwording en preventie; een belangrijk doel van het DDO.

Meer informatie

Wilt u ook graag worden bezocht in het kader van veiligheid op Halfweg-Molenwatering? Neem dan contact op met Michel Burger, hij maakt graag een afspraak met u. U kunt contact met hem opnemen via info@bizhm.nl. Uiteraard kunt u daarbij ook eventuele andere vragen of wensen kenbaar maken.

Zoek op de website