Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Binnenkort glasvezel over heel Halfweg-Molenwatering

Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang en liggen er al verschillende straten open op Halfweg-Molenwatering. Voor nu even vervelend, maar over een half jaar is het hele bedrijventerrein voorzien van glasvezel. Vanmorgen was de eerste schop in de grond moment van Delta en aannemer BAAS B.V.

Schop in de grond

Waarschijnlijk bent u al verschillende straten tegengekomen, waarvan gedeeltes openliggen. De graafwerkzaamheden van Delta Netwerk is in samenwerking met aannemer BAAS B.V. zijn inmiddels in volle gang. Over een half jaar zal er over het hele bedrijventerrein glasvezel liggen. Dinsdagochtend 23 januari organiseerden Delta en BAAS een ‘schop in de grond’ moment.

Ondernemers waren hier van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie bijgepraat te worden over de werkzaamheden. Vanuit de BIZ waren we hierbij ook aanwezig. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden? Klik dan hier.

In het verleden is er door diverse andere partijen al glasvezel aangelegd op delen van het bedrijventerrein. Dit is de eerste keer dat er door een glasvezelpartij over het hele bedrijventerrein glasvezel wordt aangelegd.

Zoek op de website