Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bijeenkomst: veilig Halfweg-Molenwatering – Cybercrime, Ondermijning – 13 oktober 2021

Drugsafval, verdacht pandgebruik, kaping van bedrijfsservers: ook op Halfweg-Molenwatering aan de orde van de dag. Tijdens de BIZ-bijeenkomst op 13 oktober staan deze thema’s (cybercrime en ondermijning) daarom centraal. Laat u goed informeren én praat bij met uw mede-ondernemers met een hapje en drankje.

Woensdag 13 oktober 2021 | Inloop vanaf 16.30 uur | Carlton Oasis Hotel, Curieweg 1, Spijkenisse

Meld u nu aan >>

Hulp bij cybercrime

Welke risico’s loopt uw bedrijf als het aankomt op cybercrime? Hoe beschermt u uw documenten, mail en boekhouding tegen cybercriminelen?

Hoe spot u nep-smsjes, phishing bericht, vervalste e-mail van uw bank? Welke gevaren zijn er allemaal? Hoor het van een slachtoffer.

Het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden, een samenwerkingsverband gecreëerd om ondernemers te helpen tegen cybercriminelen, gaat BIZ Halfweg-Molenwatering als kennispartner ondersteunen.

 

Inmenging georganiseerde criminaliteit

Hoe spot u ondermijning, of: de inmenging van georganiseerd criminaliteit in het lokale bedrijfsleven? Waar let u op? Hoe gaat u het tegen? Waar maakt u er melding van?

Als ondernemer kunt u zelf ongemerkt onderdeel zijn van transacties of handel met criminele organisaties. Of misschien bent u juist de buur van een verdacht handelende ‘ondernemer’.

Geen alledaags onderwerp, echter wel een steeds vaker voorkomend fenomeen. Nuttige informatie voor iedere ondernemer. Laat u dus informeren op de 13e!

Escaperoom en borrel

Op deze bijeenkomst gaan we goed in op deze onderwerpen én heeft u natuurlijk volop ruimte om met uw mede-ondernemers bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Naast deze zware onderwerpen brengen we ook nog wat licht. Er is er naast de netwerkborrel op de 13e namelijk een heuse Escaperoom aanwezig!

Lukt het u om binnen de tijd ontsnappen en bij de borrel aan te sluiten? Of blijft u opgesloten en netwerkt u achter het slot en grendel?

Kom het beleven op 13 oktober. Uiteraard zijn uw collega’s ook van harte welkom om aan te sluiten?

Meld u nu aan >>

Zoek op de website