Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bijeenkomst: duurzaam economisch profiel gemeente

Hoe staat het met de vorming van het duurzaam economisch profiel van de gemeente? Laat u op 28 juni informeren, geef uw reactie én geniet achteraf van een barbeque en borrel.

Gemeente Nissewaard en onderzoeksbureau AT Osborne kijken ernaar uit om u en andere ondernemers in Nissewaard te ontmoeten op maandag 28e juni vanaf 16.30 uur in het Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse.

In vervolg eerdere bijeenkomsten van maandag 8 februari
2021 en woensdag 12 mei 2021 waarbij ze veel informatie hebben opgehaald, willen ze de ondernemers deze avond graag de tussentijdse resultaten bij jullie terugleggen. Ook is er een informeel onderdeel in het programma met een barbecue en borrel.


Doel

Het is de bedoeling om samen met u en andere belanghebbenden toe te werken naar een herkenbaar, gedragen en duurzaam economisch profiel en agenda. Tijdens deze avond presenteren de gemeente en AT Osborne u de tussentijdse resultaten van hun onderzoek waarbij ze graag uw reactie horen op de handelingsperspectieven voor de economie van Nissewaard, zoals deze uit de analyse zijn gekomen.

Bekijk de volledige uitnodiging en meld u aan >>

Zoek op de website