Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

BespaarCase genomineerd voor innovatieprijs ‘No Bullshit Rotterdam’

BespaarCase is genomineerd voor No Bullshit Rotterdam. BespaarCase, een energiebesparingsconcept van Enerless (Fermiweg), is 1 van de 11 genomineerden voor deze innovatieprijs welke 11 mei wordt uitgereikt.

No Bullshit is een initiatief van Rotterdamse ondernemers om veelbelovende concepten in de circulaire economie een zetje in de rug te geven.  Ook BespaarCase is genomineerd en krijgt de kans om zich aan het publiek en een deskundige jury te presenteren tijdens het slotevenement op de RDM Campus.

Succes in Nissewaard

“Onze aanpak – waarbij real-time inzicht samengaat met doelgerichte optimalisatie van het energiegebruik – slaat bij steeds meer ondernemers aan.

Tot nu toe zijn er in Nissewaard bijvoorbeeld al 29 bedrijven actief bezig met het besparen middels onze aanpak. Met deze bedrijven werken wij vanuit de vier stappen van BespaarCase – Bewustwording, Optimaliseren, Vervangen en Toevoegen – aan structureel én meetbaar bespaar-resultaat”, aldus Hendry Klooster van BespaarCase.

“Alle besparingen die worden ingezet komen altijd voort uit de monitoring met de BespaarCase Smartbox. Zo verzekeren bedrijven zich ervan dat zij zich van meet af aan richten op de juiste vormen van energiebesparing; elk type bedrijf, gebouw en bedrijvigheid vraagt immers om andere oplossingen.

Wat BespaarCase vervolgens zo sterk maakt is dat, nadat er gerichte actie is ondernomen, het resultaat in energie en kostenbesparing direct (real-time) zichtbaar wordt in de BespaarCase omgeving van het bedrijf.

We laten de bespaarresultaten daarbij altijd voor zich spreken, zodat wij het effect van BespaarCase zelf niet meer te hoeven onderstrepen.

Het moge duidelijk zijn: wij zijn overtuigd van de kracht van onze aanpak! Met deze nominatie voor No Bullshit hoopt BespaarCase zich dan ook in de kijker te spelen van nog veel meer bedrijven die stuk-voor-stuk ook serieus willen besparen op hun energie.”

Meer informatie

Bedrijven die meer willen weten over BespaarCase kunnen contact opnemen via support@bespaarcase.nl, of 08 58 77 11 15.

Op de website van BespaarCase is er meer informatie te vinden over onder andere de BespaarCase Community die in Nissewaard actief is, via: www.bespaarcase.nl/bespaarcase-community.

Zoek op de website