Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bent u ook alert?

Hierbij brengt lokale beveiliger en BIZ-partner Alert Security zich graag bij u onder de aandacht. En stellen zij u de graag: bent u ook alert?

“U kent het misschien wel? Het einde van de werkdag is weer aangebroken. Er moet echter nog veel gedaan worden voordat u uw werk kunt verlaten en gaan genieten van uw vrije tijd. Eenmaal thuis kan het gebeuren dat er nog een aantal zaken door uw hoofd spoken betreffende uw bedrijfspand. Is alle verlichting uit? Is de voordeur wel op slot? Heb ik het alarmsysteem wel ingeschakeld?

Wij van de Alert-Group kunnen u helpen om uw vrije tijd “echt” uw vrije tijd te laten zijn. Wij zijn altijd in de buurt om u te assisteren daar waar nodig en kunnen u geheel ontzorgen. “Mens en organisaties de rust van veiligheid geven is niet voor niets onze missie.”


Wist u dat?

Dagelijks is een surveillant aanwezig is tussen 18:00 en 06:00 uur op het gehele industrieterrein. Een vast team van professionele beveiligers voeren dagelijks surveillancerondes uit en letten op de meest uiteenlopende zaken.

Op dit moment verlenen we bij 42 klanten op het industrieterrein een uitgebreider dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan:
• Objectgerichte controlerondes
• Alarmopvolging
• Brand/sluitrondes
• Sluitbegeleiding
• Sleutelhouderschap
• Assistentie bij bijzonderheden (first response)
• Aansluiting bij ons geavanceerde meldkamer


Wat maakt alert anders?

We staan voor kortere communicatielijnen, bij voorkeur persoonlijk contact en zijn steeds bereid u over het brede aspect van Beveiliging vrijblijvend te informeren. Wij kennen Halfweg-Molenwatering als onze broekzak, we weten wat er speelt.


Alert op uzelf, maakt u alerter op uw omgeving!

Hoe meer ondernemers, zoals u, zich aansluiten bij het “collectief beveiligen” van Halfweg-Molenwatering, des te meer toezicht wordt gegarandeerd. Aanrijtijden bij alarmmeldingen, calamiteiten of andere bijzonderheden blijven laag. De preventieve werking zal toenemen en daar profiteert iedereen van.


Stapt u in? Samen staan we sterker!

Heeft u nog geen bezoek gehad van een van onze surveillanten? Dan kunt u dit binnenkort verwachten! We zijn nieuwsgierig naar uw veiligheidsbeleving en geven graag tips om hier in bij te dragen.


Nieuwsgierig geworden?

Kijk alvast voor meer informatie op www.alertopuwomgeving.nl.

Met veilige groet,
Surveillanceteam Spijkenisse”

Zoek op de website