Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Beheerronde houdt Halfweg-Molenwatering schoon, heel en veilig

Elke twee weken voert het parkmanagement een beheerronde uit op Halfweg-Molenwatering. Daarbij wordt de buitenruimte geïnspecteerd op de aspecten schoon, heel en veilig. De buitenruimte verdient constante aandacht, immers: zwerfvuil hoopt snel op, onkruid bloeit er op los en scheuren in het wegdek of losliggende trottoirtegels worden niet vanzelf gerepareerd.

Met de beheerronde houdt de BIZ een oogje in het zeil. En zit oa de gemeente achter haar broek aan, aangaande het tijdig opruimen of vervangen van objecten op Halfweg-Molenwatering.

Het kan voorkomen dat wij zaken over het hoofd zien. Wij doen dan ook graag een beroep op u, en alle andere ondernemers van het bedrijventerrein, om ook alert te zijn – en een melding te verrichten wanneer dat nodig is.

Lever uw bijdrage

Hoe u kunt bijdragen aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein? U kunt op verschillende manieren een melding verrichten. In eerste instantie via de website van de gemeente.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen mailen inzake uw meldingen aangaande de buitenruimte, u bereikt ons via info@bizhm.nl of 0181-769054.

Verdere activiteiten vanuit BIZ

Naast de beheerronde, organiseert de BIZ ook de zogenaamde DDO-bezoeken – waarbij BIZ samen met de politie ondernemers informeert over preventie van inbraak ea veiligheidsaspecten. Daarnaast verricht BIZ-partner Alert Security surveillancerondes in de avond/nachturen. Tevens wordt er op dit moment een app ontwikkeld waarmee u nog makkelijker – en directer – uw melding kunt verrichten.

Zoek op de website