Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Informatiebijeenkomst: bruggen, tunnels en wegen dicht Voorne-Putten en Haven

Op 15 februari worden bedrijven in het Carlton Oasis geïnformeerd over de grondige renovaties die gepland staan aan bruggen, tunnels en wegen in de buurt van Halfweg-Molenwatering tot en met 2024.


De organiserende partijen nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst. Hieronder leest u de aan de BIZ verstrekte informatie door onze partner inzake bereikbaarheid Zuid-Holland Bereikbaar.

Veel bruggen, tunnels en wegen in Zuid-Holland zijn toe aan onderhoud. De Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel worden grondig gerenoveerd. Hiervoor zijn in 2023 en 2024 korte en langdurende afsluitingen noodzakelijk. Dit levert hinder op, óók voor bedrijven die in de Rotterdamse haven zijn gevestigd.

Hoe kunnen we de komende periode, maar ook in de toekomst zo goed mogelijk omgaan met deze hinder? Rijkswaterstaat, het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Zuid-Holland Bereikbaar nodigen u uit voor een bijeenkomst over dit onderwerp. Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag in gesprek over de te verwachten hinder en hoe bedrijven daar zo goed mogelijk mee kunnen omgaan. Dat is belangrijk, zeker gezien de verkeershinder en drukte op de wegen.

Het is helaas niet te voorkomen dat bedrijven, medewerkers, leveranciers en bezoekers hinder ondervinden vanwege omleidingen en extra reistijd. Samen met bedrijven kijkt Zuid-Holland Bereikbaar hoe we deze hinder zo goed mogelijk kunnen beperken en bieden daarom kosteloze ondersteuning aan bedrijven die met mobiliteit aan de slag willen gaan.

Bedrijvencarrousel Haven/Voorne-Putten

Bezoek de bedrijvencarrousel bij het Carlton Oasis in Spijkenisse en laat u informeren over wat Zuid-Holland Bereikbaar voor u kan betekenen in uw zoektocht naar slimmere en schonere mobiliteit en logistiek.

Hierbij zoomen we in op de infrastructurele onderhoudsopgave in het gebied en (reis)alternatieven tijdens de afsluitingen van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel. We hebben voor de verschillende onderwerpen ‘tafels’ ingericht die u kunt bezoeken. Hier kunt u met mobiliteits-/logistiek experts én met collega-ondernemers in gesprek over wat er mogelijk is voor werkgevers, logistieke partijen en de recreatiesector.

Datum Woensdag 15 februari 2023
Tijd van 16.30 tot 18.00 (inloop vanaf 16.00 uur)
Locatie Carlton Oasis (Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse)

Aanmelden >>
Ook in andere gebieden zijn bedrijvencarrousels georganiseerd met speciale aandacht voor de impact van de renovaties van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel.

Meer informatie over de renovaties en de afsluitingen vindt u op: www.rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug en www.rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel.

Zoek op de website