Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Grado Graveertechniek

Grado Graveertechniek is letterlijk en figuurlijk beeldbepalend. Met een modern machinepark en een enthousiast team zorgt Grado voor een efficiënte productie van het gewenste graveer- en signwerk. Grado staat voor Ervaring, Kwaliteit, Snelheid en Betrouwbaarheid.

Terug in de tijd. Vader Doolaard graveerde ooit naambordjes voor deuren van woonhuizen. Na het binnenhalen van een grote multinational als klant werd zijn zakelijke instinct geprikkeld. Industrieel graveerwerk werd zijn toekomst.

Ebert Doolaard en Don Seltenrijch van Grado Graveertechniek breidden het bedrijf in de loop van de jaren uit. “Met een enthousiast team in een mooi pand en met een modern en groot machinepark kunnen we verdiept graveren, frezen, lasergraveren, rond graveren en full color prints maken op elk gewenste afmeting en uitvoering. Door onze efficiënte productie gaat 80 procent van de bij ons aangevraagde opdrachten nog dezelfde dag de deur uit. Kwaliteit en snelheid is onze kracht.”

Uitgebreid pakket aan producten

Het bedrijf met de thuishaven op het grote industrieterrein van Spijkenisse is werkzaam binnen industrie, scheepvaart, woningstichtingen, winkels, marine en off-shore en elektrotechniek. “Denk bij onze producten bijvoorbeeld aan gefreesde bedieningspanelen met in elke gewenste vorm uitsparingen. Of gegraveerde tekstbordjes, cablemarkers (van rvs of kunststofmaterialen), bewegwijzering en naamplaten.

Wij voorzien ook werkprocessen in onder meer fabrieken van tekstplaatjes in kunststof of aluminium, full color op klein of groot formaat, stickers, noem het maar op.” Meer info over de mogelijkheden en producten is te vinden in onze algemene brochure: http://www.grado.nl/uploads/files/Grado_folder_web_.pdf

Nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging heeft het bedrijf gevonden in wegbebakening. “Wij leveren en plaatsen wegbebakening, wegmeubilair met toebehoren en verkeersborden. De borden die wij leveren voldoen natuurlijk aan de vereiste producteigenschappen en certificering.”

Ook heeft Grado een digitale brochure speciaal voor alle wegbebakening: http://www.grado.nl/brochure/wegbebakening/

Meer weten?

Ga naar de site van Grado Graveertechniek! Voor meer vragen of informatie neem gerust contact op!

SBHM_GradoGraveertechniek_02

Zoek op de website