Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Aannemersbedrijf De Bruijne Spijkenisse BV

Hoewel we al 175 jaar bestaan wil ik me toch graag aan u voorstellen. We zijn een aannemersbedrijf uit Hellevoetsluis en al vijf(!) generaties lang werkzaam vanuit onze hoofdvestiging in Hellevoetsluis. Sinds 2015 zijn we ook gevestigd in Spijkenisse, aan de Puntweg 5, Halfweg.

Wij werken voor bedrijven, stichtingen, particulieren, woningbouwverenigingen en gemeentes. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovaties en restauraties. Voor zowel de Gemeente Nissewaard (met Spijkenisse en Bernisse) en de Gemeente Hellevoetsluis voeren wij het dagelijkse onderhoud uit, 24/7.

We zijn er zelf een voorstander van om zoveel mogelijk zaken in de regio te doen en opdrachten lokaal uit te besteden. Met name bedrijven in Halfweg en Molenwatering zouden elkaar in deze lastige tijden meer kunnen helpen, zo vernam ik onlangs op een bijeenkomst van ondernemers. Mocht u hier ook zo over denken en (mocht u) een opdracht te vergeven hebben, dan houden we ons aanbevolen . lk zou het heel leuk vinden bij u langs te komen, kennis te maken en een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Dit jaar vieren we ons 175 jarig jubileum en ter ere van deze gelegenheid hebben we een kalender uitgebracht. Deze heeft u al , in uw brievenbus, van ons mogen ontvangen. Ter kennismaking wilden wij u deze graag aanbieden. De illustraties geven een beeld van de werkzaamheden welke we de afgelopen 2 jaren hebben uitgevoerd.

Wilt u een nadere kennismaking of vrijblijvend een offerte aanvragen? We zijn telefonisch bereikbaar via 0181 — 760800 of stuur een mail met uw contactgegevens naar info@debruijnebv.nl en ik neem met u contact op. U kunt ons ook vinden op: www.debruijnebv.nl.

Met vriendelijke groet,
Wim de Bruijne

DeBruijneBanner

Zoek op de website