Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bedrijfsprofiel: BEST GROEP

BEST Groep is een innovatieve, onafhankelijke partner die betrokken is bij haar klanten. Wij leveren hoogwaardige diensten en producten voor het veilig en efficiënt verwijderen van milieu gevaarlijke stoffen.

Hieronder een aantal van onze producten en diensten uitgelicht:

De VCA cursus heeft als doel de cursist op te leiden om veilig en verantwoord zijn werkzaamheden uit te voeren. Deze cursus is bestemd voor Operationeel leidinggevenden (Zoals voormannen en ploegleiders) die voor hun werkzaamheden moeten beschikken over het certificaat VCA-VOL. De cursus wordt afgesloten met een onafhankelijk examen door een erkend examenbureau. Bij voldoende resultaat krijgt de cursist het certificaat ‘VCA-VOL’ met een geldigheidsduur van 10 jaar.

De BHV cursus heeft als doel de cursist op te leiden om adequaat op te treden bij incidenten volgens de gestelde procedure. Bedrijfshulpverleners welke goed getraind zijn, kunnen bij veel ongevallen snel ingrijpen en wellicht erger voorkomen. Deze cursus is bestemd voor iedereen van zowel kleine –als grote bedrijven. De cursus wordt afgesloten met een examen volgens de NIBHV-norm. Bij een goed resultaat ontvangt de cursist het certificaat met een geldigheidsduur van 1 jaar. Deelnemers die in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma krijgen vrijstelling voor het onderdeel Levensreddend Handelen.

Onze cursussen worden aangeboden in een open inschrijvingenprogramma vanuit Vianen en Spijkenisse. Daarnaast kunnen wij cursussen op uw eigen locatie (in-company) verzorgen. De planning, lestijden en cursusinhoud kunnen dan helemaal afgestemd worden op uw wensen.

Voor meer informatie over opleidingen en over prijzen kunt u terecht op www.bestopleidingen.nl

PBM

Om veilig te kunnen werken kunt u persoonlijke bescherming nodig hebben. Beschermingsmiddelen die gericht zijn op onder meer; vitale onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten kunnen het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk verminderen. Voor al uw PBM’s kunt u terecht op www.bestbv.nl. Het is ook mogelijk om onze safetyshop te bezoeken op de Laanweg 8 te Spijkenisse.

Inventarisaties

Argos Onderzoek & Advies is een SC-540 en VCA** gecertificeerd onderzoeksbureau.

Bij iedere verwijdering van asbest, is een asbestinventarisatie rapport (SC-540) noodzakelijk. Verwijdering van asbesthoudende materialen mag pas plaats vinden op het moment dat er een asbestinventarisatie rapport aanwezig is.

Er zijn 3 soorten asbestinventarisaties;

  • Type A onderzoek: voor het afbreken/uit elkaar nemen/gebruiken van een bouwwerk of object.
  • Type B onderzoek: aanvullende asbestinventarisatie voor en of tijdens bouwkundige sloop.
  • Type G onderzoek: inventarisatie van asbest gericht op het gebruik van het gebouw.

Voor meer informatie over inventarisaties kunt terecht op www.argosonderzoek.nl

Zoek op de website