Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Bedrijfscontactfunctionaris gemeente hoort graag van u

Gemeente Nissewaard zoekt ook vanuit de accountmanager ondernemers, Sabine de Snaijer, contact met het lokale bedrijfsleven, op Halfweg-Molenwatering en elders in de gemeente.

Hierbij plaatsen we graag het bericht dat wij van Sabine ontvingen:

Beste ondernemers,

Hoe gaat het met jullie? Met een aantal van jullie heb ik al contact gehad over hoe het nu gaat. De komende tijd zal ik nog wat telefoontjes plegen om te horen hoe het met de ondernemers in Nissewaard gaat in een situatie die niemand had kunnen voorspellen. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk ondernemers te spreken uit verschillende branches. Ik kan mij ook voorstellen dat je als ondernemer vragen hebt, van gedachten wilt wisselen of iets dergelijks. Schroom dan niet om zelf de telefoon te pakken en mij te bellen. Mijn nummer is 06-149 87 875. Een e-mail sturen is ook een optie. Als gemeente proberen we zoveel mogelijk signalen te verzamelen van ondernemers wat er speelt om te kijken of we hierin mogelijk iets kunnen betekenen.”

Met vriendelijke groet,

Sabine de Snaijer

Accountmanager ondernemers (excl. Stadscentrum Spijkenisse) & bedrijventerreinen

Aanwezig op maandag t/m donderdag

Bereikbaar via 06-14987875

Zoek op de website