Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Auto Kooy doet een MX-5 cadeau

Stomverbaasd, maar uiterst content, ontving Ellen van Loosbroek de Mazda MX-5 uit handen van Theo Kooy: “Hoe onverwacht kan een dag beginnen, ik ben er echt even stil van.” De gulle gever genoot op zijn beurt van de reactie: “Dit zijn mooie dingen, wanneer je mensen echt kunt verrassen. Daar word je blij van.”

Voor de 24e keer organiseerde VP Linked op donderdag 17 november een Open Coffee ochtend, alwaar zo ‘n 60 ondernemers uit de regio elkaar ontmoetten. Autobedrijf Kooy aan de Edisonweg toonde zich een uitstekende gastheer, eigenaar Bas Kooy opende om 9:00 uur zijn deuren en verwelkomde persoonlijk alle gasten met koffie, thee of een frisje.

Rond half tien opende broer Theo Kooy de bijeenkomst met een welkomstwoord, waarin hij een kijkje bood in de keuken van het bijna 60-jarige autobedrijf. Na jarenlang in de Hoeksche Waard naam te hebben gemaakt streek men ook neer op Voorne-Putten. Met de vestiging in Spijkenisse erbij, maar ook met de oprichting van Rijnmond Lease weet Kooy al jaren een breed pakket van diensten aan te bieden. “We zijn gericht op een totale klantbeleving, daarvoor moet je elke vraag kunnen beantwoorden,” aldus Theo.

Na het Theo ‘s inspirerende inleiding grepen Mieke Kars (Lean Organised) en Michael van Engelen (InfoZuil) hun kans om zichzelf en hun bedrijvigheid nader toe te lichten. Vervolgens greep Theo opnieuw de microfoon en verlootte een weekend lang cruisen in de World Car of the Year. Het genereuze gebaar belandde bij advocate Ellen van Loosbroek, beduusd maar dankbaar nam ze haar ‘prijs’ in ontvangst.

Toen de bijeenkomst om 11:00 uur tot een einde kwam kregen ook de andere aanwezigen een cadeautje van de Kooy-broers mee, een heuse goodiebag viel hen ten deel.

Coördinator Boyd Bartels kondigde de 25e editie van Open Coffee Voorne-Putten aan, waarbij men te gast zal zijn in Carlton Oasis hotel op 21 december a.s.: “Deze jubileumeditie wordt vooraf gegaan door een ondernemend eindejaarsontbijt.” Meer info en aanmeldingen via www.vplinked.nl.

Zoek op de website