Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

Afval via de buizenpost op Halfweg-Molenwatering?

Op 7 februari vond de Duurzaamheidskring Nissewaard plaats. Daarin werden de duurzame vooruitzichten voor 2019 geschetst voor Halfweg-Molenwatering. Krijgen we een ondergronds buizensysteem voor het inzamelen van afval?

Tijdens de duurzaamheidskring – die vanaf dit jaar vanuit het Huis van Morgen wordt georganiseerd – kwamen diverse sprekers aan bod. Het Huis van Morgen deed verslag:

“Waar Harold Joëls er z’n zakken van vol heeft en Judith de Bree bang is voor een ecologisch kerkhof, daar ziet Timo Biesheuvel een hyperloop op Halfweg en ligt de Route du Soleil binnenkort werkelijk op Voorne-Putten.

In een dynamisch samenzijn wisselden Nissewaardse ondernemers, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties kennis en ervaringen uit, blikten terug op innovatieve plannen en keken vooruit naar mooie resultaten – tijdens de 1e Duurzaamheidskring Nissewaard van 2019.”

Lees het volledige verslag >>

Ook deelnemen?

Wilt u de volgende bijeenkomst bijwonen?

Als ondernemer van Halfweg-Molenwatering bent u van harte welkom. De volgende editie van de Duurzaamheidskring Nissewaard vindt plaats op 13 juni aanstaande.

Lees meer over de Duurzaamheidskring op de website van het Huis van Morgen. U kunt u nu ook al vast aanmelden, via het aanmeldformulier.

Zoek op de website