Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

27e Open Coffee 19 april bij VP Werkt

Bij de opening van De Zaak waren er ruim 100 bezoekers, gaan we dat op 19 april a.s. opnieuw beleven? Want dan is Open Coffee te gast bij VP Werkt aan de Laanweg 3 in Spijkenisse.

“VP Werkt, die zijn van de werkvoorziening! Al gaat het werk van die bewuste ochtend vooral zitten in koffie drinken en ‘net’werken. Elkaar ontmoeten, nieuwe verbindingen leggen en met frisse kennis weer verder, dat is waar de Open Coffees bekend om staan. Op woensdag 19 april laten we ons rond half 10 bijspijkeren op MVO-gebied, krijgen 3 ondernemers de kans om hun product of dienst te pitchen, om vervolgens weer snel verder te gaan met netwerken.

Wethouder Mourik wil u graag voorstellen aan de vernieuwde organisatie, die vanaf dit jaar het werkbedrijf voor geheel Voorne Putten is. Met een meer bedrijfsmatige aanpak gaat men nog meer werkgeversgericht acteren. Haar dienstverlening is kosteloos. Dat geldt voor werving, plaatsing en nazorg, maar ook voor maatwerkadvies over subsidieregelingen. VP Werkt maakt het aantrekkelijk en haar accountmanagers brengen dan ook graag de voordelen in kaart aan de hand van een goede balans tussen subsidiemogelijkheden, social return en duurzame talentontwikkeling.”

Programma

09:00 uur inloop met koffie, thee
09:30 uur officiële opening door wethouder Christel Mourik
09:35 uur presentatie Fokke Huisman directeur Voorne-Putten Werkt
09:45 uur prijzen/tombola mededelingen
10.00 uur rondleiding en ruimte om te netwerken
Zoek op de website