Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

23e Open Coffee Voorne-Putten

Op woensdag 29 juni organiseert Stichting VPLinked alweer de 23e Open Coffee Voorne-Putten. Deze editie vindt plaats in Brielle, in de showroom van Kalfsbeek. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio.

De bijeenkomst vangt aan om 09:00 uur en eindigt om 11:00 uur. Koffie/thee en versnapering wordt u gratis aangeboden door Kalfsbeek. Uiteraard kunt u volop informeel netwerken.

VPLinked is een stichting die als doelstelling heeft om het ondernemerschap binnen de Voorne-Putten op allerlei manieren met elkaar te verbinden en te bevorderen. Daarvoor organiseert VPLinked regelmatig bijeenkomsten zoals Open Coffee Voorne-Putten.

De Open Coffee wordt vijf keer per jaar georganiseerd, iedere keer op een andere locatie én andere gemeente binnen Voorne-Putten. VPLinked beoogt met het netwerken dat de verbindingen tussen diverse ondernemersorganisaties op een positieve manier geborgen blijft en waar mogelijk verbeterd wordt.

Bezoek de website van VPLinked en de Open Coffee Voorne-Putten.

Zoek op de website