Blijf aangehaakt én leg contact met de BIZ-App >>

20 juni: Open Coffee Voorne-Putten in Carlton Oasis

De Open Cofee Voorne-Putten landt weer eens in Spijkenisse, deze keer wordt het evenement georganiseerd in het Carlton Oasis. Dus wilt uw zakelijke netwerk in de regio uitbreiden? Zorg dat u er bij bent vanaf 9.00 uur.

Onderstaand delen wij graag de uitnodigingstekst van VP Linked, de organisator van de Open Coffee Voorne-Putten.

“Op woensdag 20 juni 2018 bent u van harte welkom op de 32e Open Coffee Voorne-Putten. Deze editie vindt plaats in het sfeervolle Carlton Oasis Hotel. Zorg dat u er weer bij bent om nieuwe zakelijke contacten te leggen in Voorne-Putten, onder het genot van een goede kop koffie!

Meld u nu aan >>

Een oase van rust in een larger-than-life havengebied. Het Carlton Oasis is de ideale bestemming voor zowel zakelijke gasten als weekendbezoekers. Gesitueerd in het werkgebied van multinationals, ingericht op business meetings, maar ook omgeven door imposante sights om te verkennen.

De sportfaciliteiten, menukaart en goed gevulde bar zijn een aangename afsluiting van een enerverende dag

Dat klinkt als een aangename setting voor de 32e Open Coffee Voorne-Putten! Zorg dus dat u er bij bent! Zodat u op 20 juni in een aangename sfeer weer nieuwe zakelijke contacten met gedreven ondernemers en bestuurders uit uw regio.”

Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1
3208 KJ Spijkenisse

Woensdag 20 juni 2018
Aanvang: 09.00 uur | Einde: 11.00 uur

Zoek op de website